全城熱話 一致推崇酵素護膚

活肌酵素滲透精華液

酵素對肌膚好重要,既可強化肌膚表面,亦能激活細胞的新陳代謝,促進受損肌膚修復。新品【ZINO 活肌酵素滲透精華】,受到一眾Blogger推崇,一致好評的酵素護膚產品。

Blogger: 德德包•Taktakbao

精華液一定係我用得最快既護膚品??‍♀️
因為一支好嘅精華素,滲透度最高
仲有效提升後續護膚品效果!
✨Zino活肌酵素滲透精華液係呈乳膠狀,
幫助激活細胞,促進膠原自生,
高度保濕&提亮去色素??‍♀️
最近咁熱我就會直接上呢支精華再上隔離霜或BB cream

詳細內容:https://goo.gl/aty4CL

66

Blogger: Amyng888

乳白色的精華,輕盈水感、細滑又易推,保濕滲透度高,吸收後,肌膚瞬間水潤,可急救乾燥肌膚。由於可促進膠原自生,所以可去紋回彈、提亮去色素,使肌膚剔透亮白,回復年輕。

詳細內容: https://goo.gl/aty4CL

Amy

Blogger: LoveCathCath (Rita)

用後皮膚即時好似飲飽水一樣,變得有彈性,有光澤,精華適合任何肌膚使用,我呢D敏感肌用完都無任何刺激感覺,塗上面時感覺非常舒服。一枝精華有齊咁多功效,仲有即時保濕及提升肌膚質素的效果,記得要KEEP住用,因為3星期後你會發覺佢的防皺及美白功效做得好好,因為精華內蘊含高效美白成份B3同極形貴嘅抗皺成份腹苷。

詳細內容: https://goo.gl/5RoAyh

小董

Blogger: colabaobao (Manis)

精華質地水潤輕盈,塗開後能快速被皮膚吸收在潔面後第一程序護理,達到打開細胞吸收管道令後續的護膚品更能有效被吸收及發揮更大的功效

詳細內容:https://goo.gl/sBW2Xo

manis

Blogger: Elaine Bee

2 項專利酵素高滲透肌底,極佳親和肌膚和增加肌膚吸收力的發酵乳酸菌護膚品,增生膠原蛋白。專利肌膚原生酵素及藿香酵素,高親和滲透力,直滲到角質層最深處,促進肌膚表層更新排廢,倍效後續護膚品功效,防皺保濕和美白延緩肌膚老化!

詳細內容: https://goo.gl/334orL

elaine

Print

相關文章